28 / 04 / 2024

Memduh Boydak Bodrum'dan lüks villa aldı

Memduh Boydak Bodrum'dan lüks villa aldı

Boydak Holding'in CEO'su Memduh Boydak'ın aldığı villanın Türk hamamı, el sanatları atölyesi bulunuyor



Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan beldesinde 5 milyon liraya satışa çıkarılan süper lüks villayı Boydak Holding'in sahiplerinden Memduh Boydak satın aldı. Gündoğan'da, müteahhit Bülent İpek'in modacı eşi Gülhan İpek ile birlikte 4 yıl önce Küçükbük Koyu'nda 4 bin 25 metrekare arazi üzerine denize sıfır yaptığı süper lüks yüzme havuzlu villanın merkezi Londra'da bulunan ünlü emlak şirketi `Primelocation Real State' tarafından satışa çıkartıldığı belirtildi.

Bodrum'un en bakir koylarından birinde ve tarihi Apostol Adası manzaralı 1000 metrekare büyüklüğündeki tripleks villanın geçen ay Türkiye'nin önde gelen işadamlarından, Boydak Holding'in CEO'su Memduh Boydak tarafından 5 milyon liraya satın alındığı belirtildi.

Küçükbük Mahallesi Muhtarı Mustafa Akbulut, Boydak ailesinin yaklaşık 6 aydan bu yana villa ile ilgilendiğini ve sonunda satışın yapıldığını söyledi.

Müteahhit Bülent İpek de, İngiltere ve Rusya'dan birçok işadamının villa ile ilgilendiğini, geçen yıl Memduh Boydak'ın burayı beğenmesi üzerine sattıklarını bildirdi. İpek, "Bodrum'da konutların bu fiyatlara alıcı bulması tatil kenti açısından önemli" diye konuştu.

Çeçen Emlak ve Gayrimenkul'ün yöneticisi İbrahim Çeçen, son olarak 3.5 milyon euro'ya Rus bir işadamına villa satıldığını belirterek şöyle konuştu: "Bodrum'da 3-10 milyon euro'luk lüks villa satışlarında patlama oldu. Krize rağmen Türk ve yabancı zenginler artık Paris ve İstanbul yerine Bodrum'da mülk ediniyor. Son 1 yılda en az 15 lüks villanın milyon dolarlara satılması bunu gösteriyor. Şu anda 25 çalışanı ile birlikte 20 milyon euro'ya satılık villa var. Artık Bodrum emlak sektöründe dünyaca ünlü zengin işadamlarının tercih ettiği bir marka. İstanbul ve Paris ile yarışan bir kent oldu."

Özel iskelesi var
-  Kayserili işadamı Boydak'ın satın aldığı 80 numaralı villanın özel iskelesi, sahili, iki suit yatak odası, çalışma odası, deniz manzaralı 6 yatak odası bulunuyor.
-  150 mertekare kapalı geniş terası bulunan lüks villanın ultra banyosu, Türk hamamı, jakuzili saunası, giyinme odası, sinema odası, kütüphane, fitness merkezi, 250 metrekarelik yüzme havuzu var.
-  El sanatları atölyesi, dört otomobillik kapalı garajı, yerden ısıtmalı sistemi, dört büyük şöminesi, jeneratör odası, 12 çalışan için özel konutu ve 3 bekçi kulübesi de bulunuyor.

`Sakin bir yaşam için satın aldım'
Bodrum Gündoğan beldesindeki villayı 5 milyon TL'ye satın aldığını söyleyen Memduh Boydak, "Yaşımız artık 40'ı geçti. Sakin bir yaşam süreceğimiz döneme yaklaşıyoruz. Yaz dönemlerimizi rahat geçirmek için böyle bir yatırım yaptık" dedi.

Bodrum'un havası güzel olduğunu belirten Boydak, "Doğası güzel, insanları güzel. Tüm bu imkânları değerlendirerek bu evi aldık" diye konuştu.

Villayı birinci elden yani sahiplerinden aldıklarını ifade eden Boydak, "Londra üzerinden alınmış bir emlak değil. Kişisel tasarruflarımızla bir yıla yakın bir süre önce mülkün sahiplerinden aldık. Bugünlerde de taşınıyoruz" dedi.
Eylem Türk / Milliyet


Geri Dön