15 / 05 / 2024

Memur ve emeklilerin beklediği haber: Ek zam görüşmeleri başladı!

Memur ve emeklilerin beklediği haber: Ek zam görüşmeleri başladı!

Memur ve emeklilere ek zam talebinin de yer aldığı yasa tasarısı için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmelere başlandı.



Bu maddeden utanç duyuyorum

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanan komisyonda, CHP  Ankara  Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın usule ilişkin söz talep ettikleri teklifte, söz konusu işlemle ilgili para, alacak, mal, hak ve malvarlıklarının Türkiye'ye ait olduğu belirtildi. bankadaki yabancı merkez bankalarına el konulamaz ve bunlar hakkında ihtiyati tedbirler alınır. İlk maddeyi ihtiyati haciz ve ihtiyati haciz konulamamasını eleştirdi. Bir ülkenin Merkez Bankasına emanet edilen yabancı varlıklara haciz konulamadığını ifade eden Kuşoğlu, kalemin geri çekilmesini istedi. Paylan, esnafa bile haciz gelme ihtimalinden bahsederken, kimsenin o esnafa kredi vermeye yanaşmayacağını ve esnafın iflas edeceğini belirterek, bu yazıdan dolayı utandığını ve şaşırdığını söyledi.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön