08 / 05 / 2024

Memur ve emekliye büyük müjde! 1000 liradan fazla yatacak!

Memur ve emekliye büyük müjde! 1000 liradan fazla yatacak!

Milyonlar memur ve emekliyi ilgilendiren önemli bir karar alındı. TBMM Genel Kurulu tarafından memur ve emeklilerin maaşları ile ilgili teklif kabul edilmişti. Buna göre memur ve emeklinin yüzde 2,5 zam farkının yatacağı tarih belli oldu..



BAĞ-KUR'LULAR DA FAYDALANACAK

Bağ-Kur kapsamında gelir ve emekli maaşları zamlı ödeme günlerinde ödenmeye başlandı. Harp veya vazife malullüğü aylığı alanlar ile bu kapsamda aylık alanlara maluliyet derece ve göstergelerine göre en geç yılın ilk 3 ayı içinde ek ödemeleri yapılacak. Bu kapsamda 59 bin 258 kişiye yapılacak toplam ödeme ise 308 milyon 742 bin lira oldu. 1 derece engellilere 9 bin 417 lira, 2 engellilere 8 bin 476 lira, 3 engellilere 7 bin 298 lira, 4 engellilere 6 bin 592 lira, 5 engellilere 6 bin 592 lira ödenecek. 5 bin 886 lira, 6'sı olanlara 5 bin 179 lira ödenecek. Ek ödeme tutarları,harp veya vazife malulleri  ile hak sahiplerinin banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilecek ve 27 Ocak'ta ödenecek.

Zam farklarında flaş açıklama! Kim ne kadar alacak?

Emeklilerin maaş farklarının yatacağı tarih belli oldu!

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Bloomberg'den kritik analiz: Dolar kuvvetlenecek!

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

A101 aldın aldın online 27 Ocak kataloğu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön