18 / 07 / 2024

Memura müjde.. müjde.. müjde.. Mayıs zammı onayı verildi!

Memura müjde.. müjde.. müjde.. Mayıs zammı onayı verildi!

Memurlara yeni bir zam haberi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur maaşlarına mayıs ayı içerisinde bir zam yapılacağını açıkladı. Seçim öncesinde memurları ara zam kararı verildi. İşte tüm detaylar…




En düşük emekli maaşının yükseltilmesi ve EYT için yapılan düzenleme sonrası gözler memurlara ve memur emeklilerine yapılacak zamma çevrildi. Ocak ayı içerisinde yüzde otuzluk bir zam uygulanan memur maaşına temmuz ayında da yeni bir zam söz konusu oldu. Yılda iki kere zam yapılan memur maaşları ile ilgili bir gelişme yaşandı. Mayıs ayında memurlara zam yapılacak.

 Memura müjde.. müjde.. müjde.. Mayıs zammı onayı verildi!

Mayıs ayında memurlara zam müjdesi

Seçim öncesinde pek çok farklı düzenleme yapan devlet verdiği müjdeler ile vatandaşları sevindirmişti. En düşük emekli maaşının 7500 TL olması ile birlikte gözler memurlara yapılacak zamlara çevrildi. Yılda iki kere zam yapılan memur maaşları adına temmuz ayı zam oranları merak konusu oldu. Ocak ayında %30’luk bir zam alan memurlar için mayıs zammı geliyor. 6 aylık enflasyon farkı ile zam oranı yükselen memur maaşı adına yeni bir düzenleme yapıldı.


Geri Dön