06 / 05 / 2024

Memurları havalara uçuracak zam! En az 16 bin 308 TL hesabınızda!

Memurları havalara uçuracak zam! En az 16 bin 308 TL hesabınızda!

Kamuda çalışan memurların maaşlarına yapılan yüzde 30 zam yüksek enflasyon ile kıyaslandığında tartışmalara neden oldu. Bazı kurumlar ise bu habere bağımsız olarak memurlarına ilave zam yapmaya başladı. İşte detaylar!



Kamu kurumlarında çalışan memurlarla maaşlarına yapılan yüzde 30 zammı yaşanan yüksek enflasyon karşısında yetersiz buldu ve bu durum tartışma konusu olmuştu. Bazı kamu kurumları da merkezden bağımsız olarak memurlarına ek olarak zam yapabiliyor. Bir ilde toplu sözleşme sonucu en düşük memur maaşı 16 bin 308 TL'ye yükseltildi.

Memurları havalara uçuracak zam! En az 16 bin 308 TL hesabınızda!

 İşte haberin detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön