05 / 05 / 2024

Memurların Ocak 2023 zammı ne kadar olacak? Hemen bu oranlara ve memur enflasyon farkına bakın!

Memurların Ocak 2023 zammı ne kadar olacak? Hemen bu oranlara ve memur enflasyon farkına bakın!

Memurların Ocak zammı ne kadar olacak sorusunun yanıtı milyonlarca memur tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki memur enflasyon farkı ne kadar? Memur enflasyon farkı açıklandı mı? Ocak ayı memur zammı ne kadar? 



MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK 2023? 

Temmuz ayında memurlar yüzde 41.69 oranında zam aldılar. Gözler şimdi ise ocak zammına çevrildi. Ocak zammı ile ilgili detaylar önümüzdeki ayların enflasyon rakamları ile belli olacak. Zam farkı geldikçe habere eklenecek. temmuz enflasyon rakamları ile ilgili son durum aşağıda yer alıyor.

Memurların Ocak 2023 zammı ne kadar olacak? Hemen bu oranlara ve memur enflasyon farkına bakın!

ENFLASYON RAKAMLARINDA SON DURUM NEDİR? 

TÜFE aylık bazda 2.37 artarken, yıllık bazda 79,60 seviyesine yükseldi. TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 2,37, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 45,72, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 79,60 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 49,65 olarak gerçekleşti.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

TOKİ 81 il projesi için son dakika açıklaması geldi! 81 ildeki ucuz konutların fiyatları belli oldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön