28 / 04 / 2024

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer, uygun fiyatlı ve şık ürünler sunmanın yanı sıra sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa odaklanmasıyla tanınan Acer, Fiyat performansın açısında dünyada ün yapmış ''Acer Iconia Tab P10''un satışını resmen Türkiye'de de başlattı. 



Bütün aile için bir tablet mi? Acer, yeni Acer Iconia Tab P10 ile bunu vaat ediyor. PC uzmanı, amiral gemisi performansıyla puan kazanmak istemiyor, bunun yerine uygun fiyatlı bir multimedya teknolojisini piyasaya sürmek istiyor. Yüksek çözünürlüklü bir ekranla birlikte uzun pil ömrü, film ve dizi akışını bir zevk haline getiriyor.

Acer Iconia Tab P10 ev eğlencesine odaklanıyor

Bir tableti öncelikle film ve dizi izlemek ve zaman zaman World Wide Web'de gezinmek için mi kullanıyorsunuz? O zaman Acer Iconia Tab P10 tam size göre. Acer'ın yeni duyurulan tableti 10.4 inçlik bir ekranla geliyor ve 2.000 x 1.200 piksel ile 2K çözünürlük sunuyor.

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Üretici, alüminyum alaşım kullanılması nedeniyle yalnızca 440 gram ağırlığında, hoş bir şekilde hafif bir şasiye sahip. Kaputun altında Mediatek'ten bir Kompanio 500 okta çekirdekli işlemci var. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama eşlik ediyor. Tabii ki, bunlar en yüksek oranlar değil. Ancak bu tablet açıkçası amiral gemisi sınıfında oynamak istemiyor.


Geri Dön