11 / 05 / 2024

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer, uygun fiyatlı ve şık ürünler sunmanın yanı sıra sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa odaklanmasıyla tanınan Acer, Fiyat performansın açısında dünyada ün yapmış ''Acer Iconia Tab P10''un satışını resmen Türkiye'de de başlattı. 



Bunun yerine, iyi bir ekrana ve dayanıklı bir pile odaklanır. İkincisinin 6.000 mAh kapasite ile gelmesi gerekiyor. Acer'a göre video oynatırken 10,5 saate kadar dayanması gerekiyor. Pahalı olmayan aile tableti, arada fotoğraf çekmek için de donatılmıştır. Böylece arka tarafta otofokus sunması beklenen 8 MP'lik bir kamera yer alıyor. Önde bulunan 5 MP'lik kamera görüntülü görüşmeye de imkan tanıyor.

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer Iconia Tab P10 ayrıca özel Family Link uygulamasıyla "aile tableti" etiketini kazanmak istiyor. Burada çocukların sadece yaşına uygun içerik bulmaları değil, bunun üzerine öğrenme uygulamalarını da kullanabilmeleri gerekiyor. Anne ve baba daha sonra ilgili ebeveyn menüsü aracılığıyla ilgili içeriği ekleyebilir ve çocukların tabletteki izinlerini kısıtlayabilir veya genişletebilir. Böylece sadece uygulamalar paylaşılamıyor, aynı zamanda ekran süreleri de ayarlanabiliyor.

ACER İCONİA TAB P10 19 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Acer Iconia Tab P10, Türkiye’de Teknosa üzerinde 4699 TL fiyat ile satışa sunuluyor.

Kaynak.:www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 19 Nisan 2023 tarihinde saat 22:27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.39 Türk Lirası, euro 21.29 Türk Lirası, altının gramı ise 1245 Türk Lirası değerinde.

SGK ve Bağ-Kur'lular dikkat! Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyor! 1800 pirim günü düşecek mi?

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Geri Dön