04 / 05 / 2024

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Sony hayranları için mutlu bir haberimiz var. Merakla beklenen Sony'nin Xperia 1V modeli piyasaya çıktı ve sevenlerinin beğenisine sunuldu. İnternetten görselleri merak edenler için bu haber biçilmiş kaftan. Meraklısı iççin hazırlanan bu haberi mutlaka okuyun



Sony, Xperia 1V modelini Barselona’da düzenlenecek olan MWC etkinliğinde tanıtmayı planlıyor. Bu tanıtımdan evvel telefonun yüksek çözünürlüklü görselleri ortaya çıktı. Bu vesile ile Xperia 1V’nin dizaynı hakkında bir fikre sahip oluyoruz.

Sony Xperia 1V öyle görünüyorki Sony, Xperia 1V’nin kamera adasını biraz farklılaştıracak. Kamera adasını Xperia 1 IV ile karşılaştırırsanız ToF kamerasının ve  RGB IR sensörünün kullanılmadığını fark edeceksiniz. Ayrıca Xperia 1V 6.5″ ekranla geliyor, bu ekran 21:9 en boy oranına sahip olacak.

Bir sızıntı da Sony den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Sony Xperia 1VKamera kısmında ise 12 megapiksellik periskop telefoto ile 12 megapiksel ana kamera sunacak. Ultra geniş kameranın ise 48 megapiksel olacağı bildiriliyor.  Yonga seti tarafında ise Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti bizi karşılıyor.

Sony Xperia 1VAyrıca Xperia 1V Qualcomm’un amiral gemisi yonga setini kullanan en ince telefon olacak. Bu sebeple Sony’nin soğutmaya önem vermesini bekliyoruz. 


Geri Dön