22 / 05 / 2024

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Bir sızıntı da Sony'den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Sony hayranları için mutlu bir haberimiz var. Merakla beklenen Sony'nin Xperia 1V modeli piyasaya çıktı ve sevenlerinin beğenisine sunuldu. İnternetten görselleri merak edenler için bu haber biçilmiş kaftan. Meraklısı iççin hazırlanan bu haberi mutlaka okuyun



Sony Corporation, merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan çok uluslu bir holding şirketidir. Şirket 1946'da kuruldu ve o zamandan beri tüketici elektroniği,  oyun, eğlence ve finansal hizmetlerde dünya lideri haline geldi. Sony en çok PlayStation oyun konsolu, Bravia televizyonları ve Sony Walkman taşınabilir müzik çalar gibi tüketici elektroniği ürünleriyle tanınır. Şirket ayrıca kameralar, kulaklıklar, ev ses sistemleri ve diğer elektronik ürünler de üretiyor.

Son yıllarda Sony, müzik ve film stüdyoları satın alarak ve popüler filmler ve müzikler üreterek işini eğlence sektörüne doğru genişletti. Şirket ayrıca finansal hizmetler sektöründe sigorta, bankacılık ve diğer finansal ürünler sunan bir varlığa sahiptir.

Bir sızıntı da Sony den! Xperia 1V görselleri paylaşıldı

Genel olarak Sony, uzun bir yenilik geçmişine ve yüksek kaliteli ürünler üretme konusunda güçlü bir üne sahip, çeşitlilik içeren bir şirkettir. Şirketin misyonu, dünyanın her yerindeki insanlar için yeni yaşam tarzları yaratmak için teknolojiyi kullanmaktır.

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

Merakla bekleniyordu! Sonunda çıktı! İşte 16.3.1 ve özellikleri

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması! 3. deprem olursa işte bu kadar bina yıkılacak


Geri Dön