27 / 04 / 2024

Mercedes-Benz E Serisi'ne bir zam daha! İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz E Serisi'ne bir zam daha! İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Lüks otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in E Serisi'nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. Aracın yine zamnlandığı ortaya çıktı. İşte, Mercedes-Benz E Serisi’nin 9 Aralık 2022 fiyat listesi…



Bilgi ve eğlence sistemi ile kullanıcılara iyi bir arkadaş olurken konforu ile de yolculuğun her saniyesinin keyfini sürmeyi vadeden Mercedes-Benz E Serisi,  günlük hayattaki zorluklarla hem şık hem de dinamik ve konforlu bir şekilde baş edilmesine yol açıyor.

Mercedes E-Serisi Sedan kullanıcıları bütün hedeflerine ulaştırmak için geliştirildi. E-Serisi Sedan’ın öne çıkan özellikleri oldukça ilgi görüyor. Her zamanki gibi zarif ve daha önce olmadığı kadar sportif olan yeni otomobil, dinamik güç kubbelerine sahip ön tasarımıyla beğeni topluyor. Ayrıca geniş omuzlara ve iki parçalı arka aydınlatma grubuna sahip arka tasarımı da tüm bakışları üzerine çekiyor.

Mercedes E-Serisi Sedan'ın akıllı bilgi ve eğlence sistemi MBUX'a sahip dijital kokpiti ilgi görürken,  zarif malzemeleri ve üstün teknolojisi ile de her yönden avantaj sağlıyor.

Mercedes-Benz E Serisi ne bir zam daha! İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes E-Serisi Sedan'ın öne çıkan özellikleri:

* Artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon
* ENERGIZING paketleri
* AIR BODY CONTROL
* Havalı süspansiyon sistemi

Güvenlik ilk sırada!

E-Serisi Sedan’da güvenlik için çok sayıda yardımcı sistem standart olarak yer alıyor. En modern güvenlik sistemleri sürücünün yolda hiç olmadığı kadar dikkatli ve kapsamlı bir şekilde yanında yer alıyor. İster trafiğin yoğun olduğu saatte, ister uzun gece sürüşlerinde, ister bilinmedik yollarda olsun; E-Serisi tüm bu stresli durumlarda sürücünün üzerindeki baskıyı bariz şekilde en aza indiriyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü daha güvenli ve benzersiz yapan bir konsept yer alıyor: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş). 

Peki Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E Serisi'nin teknik özellikleri ve 9 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön