28 / 04 / 2024

Suzuki Vitara Hibrit'e Aralık zammı! Neredeyse bir milyon oldu! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit'e Aralık zammı! Neredeyse bir milyon oldu! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara hibrit SUV'nin Aralık ayı fiyatı belli oldu. Bu ay Suzuki Vitara hibrit'e şok eden bir zam uygulandı. Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi...



Suzuki Vitara hibrit SUV'nin Aralık ayı fiyatı belli oldu. Bu ay Suzuki Vitara hibrit'e inanılmaz bir zam geldi! Profesyonel donanım ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile kullanıcılar ister şehir içinde ister uzun yolculuklarda konforlu ve verimli bir yolculuğun keyfini çıkarabilir.

Çift Sensörlü Fren Yardımı, Kör Nokta Dedektörü ve Arka Çapraz Trafik Dedektörü, Suzuki Vitara Hybrid'in standart olarak sunduğu güvenlik özellikleri arasında yer alıyor. Trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme uyarı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi vardır.

Suzuki Vitara Hybrid fiyatı resmi olarak açıklandı. Akıllı hibrit teknolojisi ile birçok sürücünün ilgisini çeken Suzuki Vitara Hibrit'in yeni fiyatı şaşırttı! Her türlü yola uyum sağlayan SUV teknolojisi ile sürücülerin beğenisini kazanan Suzuki Viatra Hybrid, xDrive sistemi ile ilgi odağı oluyor. Viatra, ön camda monoküler ve lazeri birleştiren bir kameraya sahiptir. Bu kombinasyon, kısa mesafeli sürüşlerde ve geceleri aydınlatma sağlar. Lazer sensörler sayesinde uzun ve orta mesafelerde trafik işaretleri, yayalar ve diğer trafik unsurları tanınır. Böylece, Suzuki Viatra Hibrit yüksek düzeyde güvenlik sağlar.

Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? Suzuki Vitara Hybrid kaç TL'ye satılıyor? Suzuki Vitara Hybrid'in 100 KM'deki yakıt tüketimi ne kadar?İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön