02 / 05 / 2024

Mercedes-Benz’in elektrikli modeli EQB'ye 79 bin 500 TL zam geldi! İşte Mercedes-Benz EQB 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in elektrikli modeli EQB'ye 79 bin 500 TL zam geldi! İşte Mercedes-Benz EQB 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Avrupa’nın en büyük lüks otomobil üreticilerinin başında gelen Mercedes-Benz’in en yeni elektrikli lüks SUV modeli EQB'nin Aralık ayı fiyat listesi açıklandı.. İşte, Mercedes-Benz EQB'nin 15 Aralık 2022 fiyat listesi…



Mercedes-EQ’dan Yeni EQB, Mercedes-EQ'ya özel tasarımı, köşeli ve karakteristik bir stil ile bir araya getiriyor. Yedi kişilik koltuk seçeneği, geniş yükleme ve bagaj alanı ve MBUX bilgi ve eğlence sistemi ile elektrikli sürüşü yepyeni bir deneyime çeviren EQB, isteklere göre tasarlanabilen üç donanım paketi ile pazara çıkıyor. Advanced-Plus ve Premium paketleri, aracı isteğe göre kişiselleştiren ve öne çıkan birçok konfor, güvenlik veya teknoloji özelliği barındırıyor.

EQB'deki sezgisel olarak ayarlanabilir konfor donanımları, işlevsel alan konsepti ve akıllı güvenlik sistemleri, elektrikli sürüş keyfini doyasıya yaşama fırsatı sunuyor. Azami yedi koltuğa veya azami 1.710 litrelik yükleme alanı hacmine sahip işlevsel ve esnetilebilir alan konsepti sayesinde EQB çeşitli taşıma ihtiyaçları için geniş bir alan veriyor.

Ayrıca EQB'nin ön görülü ve akıllı sürüş sistemleri trafiği kontrol altında tutarken kullanıcıyı duruma göre tehlikelere karşı uyarıyor. Böylece yolcular ve trafikteki diğer kişiler ve araçlar etkili bir yöntemle korunmuş oluyor. EQB hedefe, rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Peki Mercedes-Benz EQB'nin diğer özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz EQB'nin teknik özellikleri ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi…


 


Geri Dön