29 / 04 / 2024

Mercedes EQA bir kez daha zamlandı! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA bir kez daha zamlandı! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Farklı donanım paketleri ile yeniden güncellenen Mercedes EQA, sportif modern ve sofistike görüntüsüyle dikkat çekiyor. Peki Mercedes EQA fiyatları son zamların ardından kaç TL oldu? Mercedes EQA ne kadar zamlandı? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...



Mercedes EQA, sportif modern ve sofistike görüntüsüyle dikkat çekiyor. Araç, farklı donanım paketleri ile yeniden tasarlandı. Sürücüler ve yolcular için sağladığı yüksek konfor, sahip olduğu teknolojiler ve tamamen elektrikli olmasıyla öne plana çıkan Mercedes EQA, AMG, advanced ve advanced-plus olmak üzere üç farklı donanım paketi ile satışta bulunuyor.

Mercedes EQA PARKTRONIC Paketi, Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidiyle, elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağıyla ve geri görüş kamerasıyla beğeni toplarken, Standart Advanced Paketi, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsolu ve yüksek kaliteli ses sistemi gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İki renkli tasarımıyla göz alan araç, ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, ön ile arka kısmındaki LED ışık bandı ve arka LED lambaları, merkezindeki yıldızı ve markaya özgü siyah-krom ayrıntıları bulunan radyatör kaplamasıyla tasarımsal anlamda da kullanıcıyı tatmin ediyor.

Otomobil, tamamen elektrikli SUV olarak piyasanın merkezinde konumlanıyor ve azami 11 kW şarj gücü ile rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Ayrıca yolculuk güvenliğine önem veren EQA, aktif fren yardımcısı, kör nokta yardımcısı, aktif şerit takip yardımcısı, trafik levha yardımcısı ve sürüş yardım paketi gibi ekstra özellikleriyle kullanıcılara güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Araç, MBUX iç mekan yardımcısı, dokunmatik kumanda konsepti, akıllı multimedya sistemi gibi fonksiyonların yanı sıra dijital geniş ekranlara sahip ön konsol ve spiral görünümlü arkadan aydınlatmalı süslemeleriyle şık detaylara ev sahipliği yapıyor. Bu sayede hem görünümünü hem sürüş keyfini güçlendiriyor.

Peki Mercedes EQA fiyatları kaç TL oldu? Mercedes Aralık'ta ne kadar zamlandı? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön