02 / 05 / 2024

Mercedes EQA ve EQB’nin makyajlı modelleri tanıtıldı! Peki fiyatı ne kadar olacak?

Mercedes EQA ve EQB’nin makyajlı modelleri tanıtıldı! Peki fiyatı ne kadar olacak?

Mercedes tarafından üretilen EQA ve EQB modellerinin makyajlı versiyonları tanıtıldı. İşte yeni Mercedes EQA ve EQB modellerinin fiyatları...



 
Mercedes Benz, EQA ve EQB araçlarında çeşitli güncellemeler ve yeniliklerle dikkat çekiyor. Özellikle ön bölümde, üst düzey modellere özgü parlak siyah panjurlarla tasarlanan yıldız deseni dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Bu detaylar aracın şıklığını daha da vurguluyor. Farlar arasında incelikle yerleştirilmiş LED şerit ve aerodinamik iyileştirmeler, aracın ön bölümünde farklı bir estetik sunuyor. Aracın arka kısmında ise, genişletilmiş LED stoplar ve 3D motif tasarımı ile öne çıkıyor.

Yeni üç kollu direksiyon tasarımı

İç mekanda, EQA ve EQB modelleri Mercedes'in yeni üç kollu direksiyon tasarımını taşıyor. Bu direksiyon, dokunmatik kontrollerle entegre edilmiş durumda. Aracın içinde bulunan 10.25 inçlik ekranlar, en son MBUX yazılımını kullanıyor. Bu yazılım, kullanıcılara üç farklı ekran stili, 10 farklı renk seçeneği ve daha sade bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto'nun kablosuz olarak entegrasyonu da artık mümkün. Bir diğer yenilik ise, orta konsoldaki trackpad'in kaldırılması ve sesli asistanın güçlendirilmesi. EQA ve EQB modellerinde ayrıca opsiyonel olarak Dolby Atmos destekli Burmester surround ses sistemi bulunuyor. Güvenlik sistemlerinin daha az müdahaleci olması da yeni modellerin avantajları arasında yer alıyor.

Geniş bagaj hacmi 

EQA modeli, standart bir ısı pompası ile donatılarak daha verimli bir ısı yönetimi sunuyor. Yüksek oturma pozisyonu, araca kolayca giriş ve çıkış sağlıyor. Ayrıca arka koltukların katlanabilir olması, bagaj hacminin 340 ila 1320 litre arasında değişmesine olanak tanıyor. EQB modeli ise beş kişilik versiyonunda çeki demiri seçeneğiyle sunuluyor. Modelin çeki kapasitesi, versiyona göre 1400 kg ile 1700 kg arasında değişiyor.

EQA modeli farklı versiyonlarda sunuluyor: EQA 250, EQA 250+, EQA 300 4MATIC ve EQA 350 4MATIC. Aerodinamik iyileştirmelerle maksimum menzil 560 kilometreye çıkarıldı, bu değer EQA 250+ modeli için geçerli. EQB modeli de kendi içinde çeşitli versiyonlara sahip: EQB 250+, EQB 300 4MATIC ve EQB 350 4MATIC. Bu modelin sürüş menzili ise 536 kilometreye kadar ulaşıyor. Ayrıca, şarj sürecini hızlandıran Tak & Şarj et uygulaması da yenilikler arasında yer alıyor. 

Fiyatları ne kadar olacak?

EQA ve EQB modellerinin fiyatları henüz açıklanmadı, fakat mevcut EQA modeli Türkiye'de 2.360.000 TL'den, EQB modeli ise 2.450.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.



Audi Q3 fiyat listesi: Ağustos 2023 güncel liste

Mercedes'ten çılgın liste: Mercedes-Benz V Serisi ne kadar oldu?

Toyota Hilux'a bir gecede tamı tamına 110 bin 400 TL zam geldi! İşte Toyota Hilux Ağustos 2023 fiyat listesi


Geri Dön