02 / 05 / 2024

Mercedes'in elektrikli modeli EQS'ye dev zam! İşte Mercedes EQS 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes'in elektrikli modeli EQS'ye dev zam! İşte Mercedes EQS 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes'in yeni elektrikli otomobili EQS Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Peki, Mercedes EQS S özellikleri neler ve 2022 model fiyatları kaç TL? İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi...



Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelinin Aralık 2022 fiyat listesi belli oldu. Mercedes EQS yüksek donanımlara sahip elektrikli özelliği, günümüz trendlerine uygun tasarımıyla ilgi görüyor.

Mercedes ailesinin en yeni üyelerinden bir tanesi olan EQS modeli, otomobilseverlere birçok farklı özellik vadediyor. Fakat fiyatının oldukça yüksek olması ve Aralık ayında bir kez daha zamlanması almak isteyenleri zora sokacağa benziyor.

MERCEDES EQS'İN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ:

Mercedes Yeni EQS, bir sedan otomobilden çok daha fazlasını temsil ediyor. Şık ve sportif tasarımıyla dikkat çeken EQS, özel radyatör ızgarası ve led ışık bantları ile modern bir görünüm kazanıyor.

Mercedes Yeni EQS modelinin iç mekan tasarımıyla diğer otomobillerde olmayan bir çok özelliği bulunuyor. İşte dış ve iç mekanda dikkat çeken tasarım özellikleri:

* Mercedes-EQ’ya özel radyatör ızgarası
* Hhyperscreen ekran
* Birinci sınıf arka koltuk konforu.

Tamamen elektrikli EQS'nin, azami 649 kilometre menzili bulunuyor.  Yüksek voltajlı akü, 200 kW’lık şarj sistemi ile hızlı bir şekilde şarj edilirken, şarj süresi 400 V besleme gerilimi ve minimum 500 A akıma sahip bir DC hızlı şarj istasyonunda yüzde 10 dolu olan batarya 31 dakika içinde yüzde 80'e kadar doluyor.

Peki, Mercedes EQS fiyatları ne kadar oldu? İşte Mercedes Yeni EQS 14 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön