05 / 05 / 2024

Mercedes'in elektrikli SUV'u EQA'YA Togg etkisi! Fiyatında indirime gidildi!

Mercedes'in elektrikli SUV'u EQA'YA Togg etkisi! Fiyatında indirime gidildi!

Togg'un Mart ayında yollara çıkacağının açıklanmasının ardından Mercedes'in son iki aydır Türkiye'de satılan modellerine zam yapmaması dikkat çekmişti. Bu kez Mercedes'in elektrikli SUV'u EQA'ya yapılan indirim gündeme geldi. İşte detaylar...



Türkiye'nin yerli otomobili Togg nihayet yollara çıktı. Otomobili ön siparişle verenler sırayla almaya başladı. Togg'un Türkiye'de yollara çıkacağı tarihi sene başında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı. Yerli otomobilin Mart ayının ikinci yarısında piyasaya sürüleceğinin açıklanmasının ardından Mercedes yaklaşık iki aydır modellerinin Türkiye fiyatlarına zam yapmıyor. Sıfır km otomobil fiyatları her ay yükselmeye devam ederken Mercedes, 2023 model araçlarını Şubat ayında açıkladığı fiyat listesiyle satmaya devam ediyor.

Mercedes in elektrikli SUV u EQA YA Togg etkisi! Fiyatında indirime gidildi!

Mercedes'in Togg'la aynı segmentte yer alan elektrikli SUV'u EQA da Nisan ayında eski fiyat listesiyle showroomlardaki yerini almıştı. Otomobilin fiyatından indirime gildi. Peki 2023 Mercedes EQA'nın güncel fiyatı ne kadar oldu?

520 Nm tork ve 215 kW güç üreten tam elektrikli motoru ile EQA, azami 160 km/saat hız yapabiliyor. O'dan 100 km/saat hıza sadece 6 saniyede çıkan bu otomobil 422 km menzil sunuyor. 

Mercedes in elektrikli SUV u EQA YA Togg etkisi! Fiyatında indirime gidildi!

Peki  Mercedes EQA'nın teknik özellikleri neler? İşte  Mercedes EQA'nın teknik özellikleri ve 2023 Nisan ayı fiyat listesi....


Geri Dön