29 / 04 / 2024

Merkez Bankası perşembe günü 4. Enflasyon Raporu'nu açıklayacak!

Merkez Bankası perşembe günü 4. Enflasyon Raporu'nu açıklayacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavtuor, 2022-IV Enflasyon Raporu'nu açıklamak üzere 27 Ekim 2022 Perşembe günü bir toplantı gerçekleştirecek.



TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun 2022-IV Enflasyon Raporu'nun tanıtımı için 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10:30'da TCMB Genel Merkezi'nde bir toplantı düzenleneceğini duyurdu.

Kavcıoğlu, bu toplantının ardından basından ve ekonomistlerden gelen soruları cevaplayacak.

Merkez Bankası rezervleri senenin en yüksek seviyesinde!

Fiziki ortamda gerçekleşecek toplantı, TCMB internet sitesi ile bankanın resmi Twitter ve YouTube hesaplarından canlı olarak paylaşılacak.

TCMB, yılın üçüncü enflasyon raporunda 2022 yılsonu enflasyon tahminini 17,6 puan artarak yüzde 42,8'den yüzde 60,4'e yükselttiğini açıklamıştı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön