Kent Haberleri

Merkez Bankası resmen açıkladı! Herkes bu açıklamayı bekliyordu! Dolar tam tamına bu kadar olacak! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) reel ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 40 katılımcıyla birlikte  nisan ayına yönelik Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre; Merkez Bankası dolar ve cari açık beklentisini yükseltti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını duyurdu. Buna göre; Merkez Bankası dolar ve cari açık beklentisini yükseltti. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Herkes bu açıklamayı bekliyordu! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

DOLAR TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Katılımcıların yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 22,91 TL iken, bu anket döneminde 23,15 oldu. 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi ise 23,52 TL'den 24,08 TL'ye çıktı.

 

CARİ AÇIK BEKLENTİSİ YÜKSELDİ!

Merkez Bankası bu ankte döneminde dolar ve cari açık beklentisini yükseltti. Geçen ay yüzde 2,89 olan nisan ayı tüketici enflasyonu (TÜFE) artışı beklentisi, bu anket döneminde yüzde 2,65'e indi. 

Cari yıl sonu TÜFE'deki artış beklentisi de önceki anket döneminde yüzde 37,72 iken bu anket döneminde yüzde 37,77 oldu. TÜFE'de artış beklentileri 12 ay sonra yüzde 31,63'ten 31,02'ye, 24 ay sonrası için yüzde 17,91'den 17,54 seviyesine geriledi. 

TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay sonu ve 3 ay sonrasına yönelik beklentiler yüzde 8,50 olarak belirlendi. 12 ay sonrası için politika faizi beklentisi ise yüzde 13,75 düzeyinde oluştu.

DOLAR/TL KURUNDA SON DURUM!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar, Dolar/TL bugün kaç lira, Dolar/TL kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Bugün ''dolar ne kadar, dolar/TL kaç lira, Dolar/TL ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar endeksi bugün 101,815 bandından hareket ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 20,384 TL, satış fiyatı ise 20,480 TL'den işlem görüyor. 

 

Dolar 13 gün sonra tam da böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar acil!

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Çok üzüleceksiniz! Elinde gram altını olanlar hemen bunu yapsın!