06 / 05 / 2024

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.



BÜTÜN ALTINLAR TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ!

Türkiye, 2017-2018 yılından sonra yurt dışındaki bütün altın rezervlerini Türkiye’ye getirmişti. Şuan itibariyle Türkiye’nin tüm altınları Merkez Bankası kasasında duruyor.

Merkez Bankası ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

DÜNYANIN 12'NCİ EN BÜYÜK REZERVİ TÜRKİYE'DE!

Altın alımında Türkiye Merkez Bankası'nı 62 tonluk alımla Çin ve 47 tonluk alımla Mısır merkez bankaları takip etti. Türkiye, dünyanın en büyük 12’nci resmi altın rezervine sahip.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön