17 / 05 / 2024

Merkez Bankası'ndan yeni açıklama! Tüm bankalara gönderildi

Merkez Bankası'ndan yeni açıklama! Tüm bankalara gönderildi

Merkez Bankası bankalara bir yazı göndererk tahvil düzenlemelerinde cezai şart olan 3 kat dolar mevduat tutulmasının seçenek olmadığını bildirdi. Merkez Bankası bankaların tahvil tesisini yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı. 



 Merkez Bankası ndan yeni açıklama! Tüm bankalara gönderildi

TCMB ilgili yazısında yükümlülüklerini yerine getirmeyen bankalar hakkında alınacak tedbirlerden de bahsedidi ve 'Aynı maddenin 5. fıkrasında yükümlülüklerini sürekli olarak yerine getirmeyen bankalar hakkında gerekli idari tedbirlerin alınacağı belirtilmektedir.

Yukarıda ifade edilen yaptırıma bir bankanın birden fazla defa konu olması, yükümlülükleri sürekli olarak yerine getirmeme olarak değerlendirilebilecektir" denildi. 

 

Editör Notu: Bu haber 10 Eylül 2022 tarihinde saat 03:05'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 35 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

iPhone 13 Pro 512 GB artık A101’de satışta. İşte 10 Eylül 2022 fiyat 

Migros'tan 'Birlikten Berekete' kampanyası! Sebze, et, süt ürünlerinde dev indirim! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön