29 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık bağışının kaynağı belli oldu

Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık bağışının kaynağı belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık bağış yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...



Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması için başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına çeşitli kesimlerden geniş katılım vardı. Sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek olmak için ekran karşısında telefon başında yardım yaptı. 

Bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye, atılan SMS sayısı ise 9 milyon 10 bine erişti. En yüksek bağışı 30 milyar TL ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön