27 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi!

Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi kapsamında projenin daire fiyatları henüz açıklanmadı. Konutların fiyatları açıklandığından www.emlakkulisi.com sitemizde bulabilirsiniz...




Lokasyon olarak Zekeriyaköy'de konumlandırılan  Merkez Zekeriyaköy  Evleri 28 blok halinde yükseliyor.  Ortadoğu Grup  imzası ile hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi ayrıntılı bir şekilde haberimizin devamında yer alıyor.


Merkez Zekeriyaköy projesinde yer alan konutlar 2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve ikiz villalardan meydana geliyor. Merkez Zekeriyaköy Evlerinde toplam olarak 106 daire bulunuyor.


Merkez Zekeriyaköy'de çatı dublekslerin bürüt alanı 140 metrekare, alt bahçe dublekslerin bürüt alanı 158 metrekare ve tripleks ikiz villaların bürüt alanları ise 234 metrekare olarak tasarlandı.


Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi:


Merkez Zekeriyaköy fiyat bilgisi kapsamında projenin daire fiyatları henüz açıklanmadı. Dairelerin fiyatları açıklandığında www.emlakkulisi.com sitemizde bulabilirsiniz.


Merkez Zekeriyaköy teslim tarihi:


Merkez Zekeriyaköy teslim tarihi bilgisi kapsamında daire teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Merkez Zekeriyaköy İletişim:


Merkez Zekeriyaköy projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0212 202 7 111 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.



Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön