02 / 05 / 2024

Merkez Zekeriyaköy satılık villa!

Merkez Zekeriyaköy satılık villa!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyatları tripleks villalar için 834 bin dolardan başlangıç göstererek yükseliyor...




İstanbul'un Zekeriyaköy bölgesinde inşa edilen  Merkez Zekeriyaköy  projesi  Ortadoğu Grup  imzası ile hayata geçirildi.  


Yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı otopark gibi sosyal imkanlara sahip olan Merkez Zekeriyaköy 'ün satışları sürüyor. 


İçerisinde catı dubleksi, bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villaların yer aldığı Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 5 bin 360 metrekare inşaat alanına sahip olan Merkez Zekeriyaköy satılık villa ve daire fiyatları şöyle: 


Merkez Zekeriyaköy satılık villa: 


Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyatları  tripleks villalarda minimum 834 bin dolardan başlıyor. Merkez Zekeriyaköy projesinin daireleri ise  3+1 bahçe dublekslerinde 493 bin 250 dolardan başlayarak yükseliş gösteriyor.


Merkez Zekeriyaköy satılık villa!


Merkez Zekeriyaköy satılık villa fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0212 202 7 111 numaralı telefondan projeye ulaşabilirsiniz. Merkez Zekeriyaköy ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor ancak bunun için dairenin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor. 


 Merkez Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?


Merkez Zekeriyaköy projesi 2014 yılı Aralık ayında sahiplerinin olacak.



Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Gülay ODABAŞIEmlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön