23 / 05 / 2024

Mersin Asya İnşaat, prekast üretimine başlayacak!

Mersin Asya İnşaat, prekast üretimine başlayacak!

İnşaat sektörüne emlakçılıkla adım atıp ardından müteahhitliğe başladıklarını anlatan Mersin Asya İnşaat Genel Müdürü Murat Güngör, bu yü da prekast üretimi ve montajını gerçekleştireceklerini söyledi...



İnşaat sektörüne emlakçılıkla adım atıp ardından müteahhitliğe başladıklarını anlatan Mersin Asya İnşaat Genel Müdürü Murat Güngör, bu yü da prekast üretimi ve montajını gerçekleştireceklerini söyledi. Bünyelerinde kurdukları şirketlerle grup şirket olma yolunda ilerlediklerini vurgulayan Güngör, Mersina çatısı altında gayrimenkul danışmanlığı yaptıklarını, Asya Pen firması ile Adopen üretici bayisi olarak hizmet verdiklerini, Mersin Asya İnşaat olarak da konut inşaatları gerçekleştirdiklerini söyledi. 


Sektörde 15 yıldır faaliyet gösterdiklerini anlatan Güngör, en son 3 bin 207 metrekarelik alana kurulu 16 dairelik bir projeye başladıklarım, Büyükeceli'de bir otel projelerinin olduğunu vurguladı. Bu yıl yatırıma odaklanıcaklarının altını çizen Güngör, prekast üretim ve montajına başlayacaklarını ve bu yatırımla 40 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını söyledi. Üretimlerinin yüzde 80'ini ihraç edeceklerini belirten Güngör, öncelikli pazarlarının Azerbaycan ve Irak olduğunu söyledi. Yabancı bir ortak ile bu sektöre adım atacaklarını bildiren Güngör, "Yılın ikinci yarısındayatırımabaşlayacağız" dedi. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön