17 / 05 / 2024

Mersin Deniz Park Tesisleri hizmete açıldı!

Mersin Deniz Park Tesisleri hizmete açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Deniz Park Tesisleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir törenle açıldı. Kılıçdaroğlu, Canlı Hayvan Ticaret Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi'nin açılışını gerçekleştirdi...



Kılıçdaroğlu, hafta sonu gerçekleştirdiği Mersin ziyaretinde Denizpark'ın yanı sıra Canlı Hayvan Ticaret Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi, yeni cadde ve bulvarların açılışını gerçekleştirirken yeni otogarın da temelini attı. Kılıçdaroğlu temel atma törenini, iki çocuk ve bir hamile kadınla birlikte gerçekleştirdi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları hayranlıkla izlediğini ve takip ettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Macit Özcan'ın başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğini vermektedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve yatırımları, tüm Türkiye'ye örnek gösterilmektedir" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da törende yaptığı konuşmada, 15 yıllık süre içinde büyük bir sorun olan çöp meselesini çözdüklerini, gerçekleştirdikleri atıksu arıtma tesisi sayesinde Mersin denizini tertemiz yaptıklarını ve artık sahillerden insanların rahatlıkla denize girebildiklerini belirtti. Mersin'de altyapı problemini de çözdüklerini kaydeden Başkan Macit Özcan, "İçme suyuna da büyük yatırım yaparak, 800 kilometrelik içme suyu şebeke borularının değişimini gerçekleştirdik ve yüksek kadı binalara suyun daha kolay ulaşmasını sağladık" dedi. 


Hafif raylı sistem projelerinin, muhalefette bir belediye olmalarından dolayı sürekli engellendiğini ifade eden Başkan Macit Özcan, "O yüzden ben Mersin'e daha iyi hizmet almak için, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakan olduğu bir ülkede belediye başkanlığı yapmak istiyorum" dedi. 

Başkan Macit Özcan, konuşmasında ayrıca, Akdeniz Oyunları'na da çok büyük destek verdiklerini, ancak bir teşekkür bile alamadıklarını vurguladı. 


Dünya Gazetesi


Geri Dön