28 / 07 / 2024

mersin Denizpark açılış

mersin Denizpark açılış

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Deniz Park Tesisleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir törenle açıldı. Kılıçdaroğlu, Canlı Hayvan Ticaret Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi'nin açılışını gerçekleştirdi...

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Mersin'deki 1923 projenin açılışı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni dün gerçekleşti.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak" dedi.

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

Mersin Şehir Hastanesi bugün hizmete açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi bugün açılıyor Mersin Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle bugün hizmete giriyor.

Mersin Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “14 yıllık hayalim” dediği şehir hastanelerinden ilki Mersin’de yarın açılıyor.

Mersin Şehir Hastanesi 3 Şubat'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada "3 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacaklar." dedi.

Mersin Limanı açıldı!

Akfen Holding, toplam 6 milyar TL’lik yatırım paketinin ilk açılışını Mersin Limanı’nda yaptı. Hamdi Akın, sırada toplam değeri 5.5 milyar TL'yi bulan altı açılış daha olduğunu söyledi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Şehir hastanelerinin ilkinin Mersin’de açılacağını belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Sağlık Bakanlığının hastanecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin başlangıcı olacak” dedi

mersin Denizpark açılış Haberi

mersin Denizpark açılış

Kılıçdaroğlu, hafta sonu gerçekleştirdiği Mersin ziyaretinde Denizpark'ın yanı sıra Canlı Hayvan Ticaret Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi, yeni cadde ve bulvarların açılışını gerçekleştirirken yeni otogarın da temelini attı. Kılıçdaroğlu temel atma törenini, iki çocuk ve bir hamile kadınla birlikte gerçekleştirdi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları hayranlıkla izlediğini ve takip ettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Macit Özcan'ın başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğini vermektedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve yatırımları, tüm Türkiye'ye örnek gösterilmektedir" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da törende yaptığı konuşmada, 15 yıllık süre içinde büyük bir sorun olan çöp meselesini çözdüklerini, gerçekleştirdikleri atıksu arıtma tesisi sayesinde Mersin denizini tertemiz yaptıklarını ve artık sahillerden insanların rahatlıkla denize girebildiklerini belirtti. Mersin'de altyapı problemini de çözdüklerini kaydeden Başkan Macit...