Kent Haberleri

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın! Mer Başaran dolar ile ilgili öyle açıklamalarda bulundu ki çok ses getirecek

Emlak uzmanı Mert Başran son günlerde yaptığı dolar yorumları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mer Başaran dolar ile ilgili öyle açıklamalarda bulundu ki çok ses getirecek. Mert Başaran, dolar/TL kurunun enflasyon oranında artmasının ekonomi anlamında çok önemli olduğunu söyledi. Hemen ardından dolar için açık açık rakam verdi. 

DOLAR 22 GÜN SONRA TAM OLARAK BU KADAR OLACAK!

Mert Başaran dolar kuru için 14 Mayıs yani 22 gün sonrasını işaret etti. Doların ekonomiye katkısının olmaıs için küçük küçük artmasına izin verilmesi gerektiğini söyledi. Doların seçimlerden hemen sonra 20 TL seviyesinde kadar yükseleceğini açıkladı.

MERT BAŞARAN DOLAR YORUMU!

Mert Başran dolar ile ilgili yorumlarına başlamadan, 'net konuşacağım' diyerek önden açıklama yaptı. Hemen ardından '' ''Dünyada Türkiye'deki dolar grafiği çok zor olur. Bir şekilde 'dolar baskı altında' demek bu. Doların enflasyon oranında artmadığı dönemlerde sıkıntı oluyor.

Dolar aynı deprem gibi bir yerde patlayabilir. Biz doları bu şekilde böyle tutmaya devam edersek birden patlayabilir. Doların yavaş yavaş artmasına izin vermeliyiz. Seçimden sonra artık doların 25-26 TL seviyelere gelmesi muhtemel. Seçime kadar bence 19.30 TL civarı gireriz.

Seçimi kim kazanırsa kazansın doların yavaş yavaş artmasına izin vermek zorundayız. Kur maalesef önemlidir. İnşallah olmaz ama tedbirli olalım. Ekonominin ayakta kalması için doların yavaş yavaş artmasını sağlamalıyız.'' ifadelerini kullandı.

DOLARDA SON DURUM!

21 Nisan Cuma dolar kurunda son durum milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru ABD Merkez Bankası faiz kararına odakladı. Dolar endeksi 101,745 bandında hareket ederken dolar/TL kuru alış fiyatı 20,39 TL,satış fiyatı ise 20,51 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 22,24 TL, satış fiyatı ise 22,43 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,24 düşüşle 1,0937 bandında hareket ediyor. 

Gram altın net bu kadar olacak! İslam Memiş 'sakın bunu yapmayın! dedi! Şimdi herkes bu tuzağa düşüyor!

Altın hız kesti! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, Çeyrek altın kaç TL? 21 Nisan 2023 altın fiyatları