28 / 04 / 2024

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.



BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa dün güne yükselişle beklerken, borsa yatırımcılarının sayısı ise her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Borsa milyonlarca yatırımcı tarafından her gün yakından takip ediliyor. Özellikle borsaya yeni girenler panik içerisinde hızlı ve hemen kazanç sağlamak için bekliyor.  Ekonomist Mert Başaran özellikle borsaya yeni giren yatırımcıları düşüşler karşısında panik yapmadan beklemeleri konusunda uyardı.  Başaran sosyal medya hesabı X'ten borsa yatırımcılarına altın değerinde açıklamalarda bulundu. İşte Mert Başaran'ın sosyal medyadan paylaştığı o paylaşım ve takipçilerden gelen yorumlar...

Mert Başaran @MertBasaran_inv
Borsaya yeni girenlerin kısa süre sonra küsüp bırakma nedeni borsa yüksekken girmeleri ve biraz düşünce panik olup cikmalari,bu nedenle ilk defa girenler düşüş dönemlerinde girmeli ki borsa ömrü uzun olsun!
Elbet düşüş olur bekle...giden gitsin panik yapma.

 

2024'ün ilk temettü ödemesini verecek şirketleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar temettü verecek? 

Borsa yatırımcı için tek alternatif mi oluyor?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön