04 / 10 / 2024

Mert Ekitmen: Konut sigortasına ilgi arttı!

Mert Ekitmen: Konut sigortasına ilgi arttı!

Ergo Sigorta Genel Müdürü Mert Ekitmen, yakın geçmişte yaşanan deprem ve sel felaketlerinin sigortaya duyulan ihtiyacı hatırlattığını ifade etti




Ergo Sigorta Genel Müdürü Mert Ekitmen, Türkiye'de 15 milyonun üzerinde konut varken konut sigortası yaptırma oranının Avrupa ülkeleriyle karşılaştırıldığında halen oldukça düşük seviyelerde olduğunu belirtti. Ekitmen bununla birlikte yaşanan deprem felaketi ve geçen yıl meydana gelen selden sonra sigorta yaptırma oranının yükseldiğini ve konut sigortalama bilincinin önceki yıllara oranla arttığını da kaydetti.

Konut poliçelerinin kapsamlarının ekstra teminatlar ve asistans hizmetleriyle genişletilmesinin, sigortalılar için ihtiyaca yönelik ürünlerin geliştirilmesinin ve özellikle konut satın alımlarında kredi kullanımının sigorta gelişimine destek olduğunu kaydeden Ekitmen, 'Önümüzdeki dönemde, ekonomideki olumlu gelişmelerin ve sigorta bilincini geliştirmeye yönelik tanıtımların satm alma talebini arttıracağını öngörüyoruz' diye konuştu. Sigorta şirketlerinin geniş kapsamlı teminat ve hizmetlerle sigortalıların hayatını kolaylaştırdığını kaydeden Ekitmen, Ergo Sigorta'nın tüketicilerle buluşturduğu Ergo Bizim Konut Poliçesi hakkında bilgi verdi.

'Misafirlerin değerleri de güvence altında'

Ergo Sigorta Genel Müdürü Mert Ekitmen, 'Ergo Bizim Konut Poliçesi, kullanıcılarının evini ve eşyalarını çok kapsamlı yangın, doğal afet ve tehlikelere karşı güvence altına almakla kalmıyor; aynı hizmeti ve titizliği misafirleri için de gösteriyor. Ergo Bizim Konut Poliçesi, sigortalıların evini, eşyalarım ve misafirinin eşyalarını; yangın, yıldırım, infilak, dahili su, fırtına, sel, kara taşıtları çarpması, hava taşıtları çarpması, yer kayması, dolu, duman, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör, deprem, kar ağırlığı, enkaz kaldıma masrafları, alternatif konut değişikliği masrafları, yangın mali mesuliyet, hırsızlık, cam kırılmasına karşı ERGO güvencesi altına alıyor' şeklinde konuştu.

İhtiyaç ve beklentilere en yenilikçi çözümler

ERGO Bizim Konut Poliçesinin sahiplerine getirdiği avantajlarla ilgili bilgi veren Ergo Sigorta Genel Müdürü Mert Ekitmen 'Ergo Sigorta olarak, tüm ürünlerimizle müşterilerimize katma değerli hizmetler sunmak için çalışıyoruz, ihtiyaç ve beklentilere en yenilikçi ve mükemmel çözümler üretmek en önemli önceliğimiz. Ergo Bizim Konut Poliçesi de bu bakış açısıyla müşterilerimizin ve sektörümüzün hizmetine sunduğumuz bir paket olarak dikkat çekiyor' dedi.
Sabah


Geri Dön