02 / 05 / 2024

Merter Real İstanbul Exclusive nerede?

Merter Real İstanbul Exclusive nerede?

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul Exclusive

Bulunduğu konum itibariyle E5 karayolu ve Havalimanı 'na yakın durumda olan Merter Real İstanbul Exclusive nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...



 

Real İstanbul Exclusive projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşacak şekilde İstanbul'un Merter bölgesinde hayata geçirildi.  İnşaat alanı 41 bin metrekareye yayılan Merter  Real İstanbul Exclusive  15'er kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan 5 blok halinde yükseliyor. 


Merter Real İstanbul Exclusive projesine 2 oda 1 salon daireler 110 metrekare ile 128 metrekare arasında değişim gösterirken projedeki  3 oda 1 salon daireler 166 metrekare olarak inşa edildi. Merter Real İstanbul Exclusive projesinin daire fiyatları şöyle: 


Merter Real İstanbul Exclusive fiyatları: 


2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 700 bin liradan,


3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin liradan başlıyor. 



Merter Real İstanbul Exclusive ödemeleri ile ilgili olarak projeden banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. Ödeme banka kredisi ile yapıldığında minimum yüzde 25'lik tutar peşin olarak ödeniyor. Merter Real İstanbul Exclusive nerede? sorusuna geçmeden önce son olarak projenin teslim tarihi bilgisini aktaralım:


Merter Real İstanbul Exclusive teslim tarihi bu yılın Mart ayı olarak belirlenmişti. Projedeki daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor. E5 karayolu ve Havalimanı 'na yakınlığı ile dikkat çeken Merter Real İstanbul Exclusive nerede? sorusu ile ilgili verilen bilgiler şöyle: 


Merter Real İstanbul Exclusive nerede? 


Merter Real İstanbul Exclusive adres Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul


Merter Real İstanbul Exclusive telefon: 0212 416 90 40


Merter Real İstanbul Exclusive nerede? Merter Real İstanbul Exclusive kroki: 


Merter Real İstanbul Exclusive nerede?


Web: http://www.realistanbul.com.tr

Telefon: 0212 416 90 40

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön