29 / 04 / 2024

Mesa-Nurol İnşaat Yeşil Yaka Evleri'nde yüzde 18 indirim fırsatı!

Mesa-Nurol İnşaat Yeşil Yaka Evleri'nde yüzde 18 indirim fırsatı!

Firma: Mesa Mesken ile Nurol İnşaat

Proje: Yeşil Yaka

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığıyla Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Koru Evleri satışa çıktı.Proje peşinde yüzde 18'e kadar indirim fırsatı bulunuyor.



Mesa-Nurol İnşaat ortaklığıyla Büyükçekmece'de inşa edilen  Yeşil Yaka  Evleri peşin ödemelerde yüzde 18 indirim sağlıyor. Konutlar  vadeli ödemelerde 36 ay sıfır faizle satılyor.


Yeşil Yaka Koru, projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı  Büyükçekmece'de 320 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Evler 56 adet villadan meydana geliyor.


Avrupa yakasında yükselen Yeşil Yaka'da söğüt villalar, 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL, sedir villalar ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişiyor. Projenin Ekim 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.


Yeşil Yaka Evleri konut alacaklara Söğüt ve Sedir olarak adlandırılan iki farkı villa seçeneği sunuyor. 5 oda 2 salon olan müstakil dubleks villalar 1 dönümlük arsaya sahip olacak şekilde dizayn ediliyor.


Yeşil Yaka konutlarında tenis kortları, fitness, spa merkezi, açık hava sineması, açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve mini futbol sahası, kaykay pistleri, yaş gruplarına göre dizayn edilmiş park, ağaç evler ve tırmanma duvarı gibi sosyal alanlar mevcut.


Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/


Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön