29 / 04 / 2024

Mesa’dan 50 yılda 34 milyar dolarlık iş hacmi!

Mesa’dan 50 yılda 34 milyar dolarlık iş hacmi!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "50. yılımızda yaklaşık 34 milyar dolarlık iş hacmine ulaştık. 1969'da kurduğumuz Mesa, Türkiye'de 'konut geliştirici' olarak 50'nci yılını kutlayan tek markadır" dedi...



BU yıl 50'nci senesini kutlayan MESA, 50 yıllık deneyimlerini gazetecilerle paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, MESA Bodrum Demirbükü projesinin 50 yıllık deneyimlerini yansıtan imza projelerinden biri olduğunun altını çizdi. 

Para’da yer alan habere göre; Boysanoğlu, "50 yılda 104 bin konut ürettik, 19 milyon metrekare inşaat yaptık. Her yıl 4 bin 800 kişiye istihdam sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. 50. yılımızda yaklaşık 34 milyar dolarlık iş hacmine ulaştık. 1969'da kurduğumuz MESA, Türkiye'de 'konut geliştirici' olarak 50'nci yılını kutlayan tek markadır" açıklamasını yaptı.

Bugün 12'si Türkiye'de ikisi yurt dışında olmak üzere 14 aktif şantiyeleri bulunduğunu da ifade eden Boysanoğlu, bu yıl 1.4 milyar TL ciro beklediklerini kaydederek şu bilgileri aktardı: "Çubuklu, Yeşilyaka ve Tema İstanbul Bahçe en çok satan projelerimiz arasında. Yurtdışında Özbekistan ve Polonya'da devam eden iki şantiyemiz var. ilk yurtdışı işimizi 1981'de Libya'da yapmıştık. Almanya, Letonya, Kazakistan ve Azerbaycan'da devam ettik.

Uluslararası ortaklıklar gündemimizde olacak. 50 yıl içinde geliştirdiğimiz yurtdışındaki bağlantılarımızın yanı sıra öncelik verdiğimiz ülkeler Rusya, Polonya, Romanya ve Özbekistan olacak. Özbekistan'daki müşavirliğimizi müteahhitliğe dönüştürmeyi planlıyoruz. Polonya'da iki arsa daha almak üzereyiz.

Rusya'da da dört kültür merkezinin inşaatı için görüşmelerimiz devam ediyor. Son aşamaya geldik, önümüzdeki aylarda Rusya'da olacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca çok fazla talep aldığımız için Erbil'e satış ofisi açtık." MESA Bodrum Demirbükü projesinin, firmanın 50 yıllık deneyimini yansıtan imzalardan biri olduğuna dikkat çeken Boysanoğlu, "Bodrum'un en güzel koylarından birinde yükselen projemizde 2+1'den 5+1'e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor. Bölgede ve kendi segmentinde metrekare fiyatı en uygun projeyiz. Fiyatlarımız 3 milyon 500 bin TL'den başlayarak daire tipi ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor. Satışlarımız yüzde 40'a ulaştı. Teslimleri 2020 Aralık'ta yapacağız" bilgisini verdi.

Ev doğru yere yapılmalı!

Erhan Boysanoğlu kimdir?
 


Geri Dön