30 / 04 / 2024

Meslek meslek memur maaşları az önce hesaplandı! Öğretmen, hemşire, doktor, başkomiser, avukatlar acil bakın!

Meslek meslek memur maaşları az önce hesaplandı! Öğretmen, hemşire, doktor, başkomiser, avukatlar acil bakın!

Öğretmen, hemşire, doktor, başkomiser, avukatlar 2024 yılı maaşları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Meslek meslek memur maaşları az önce hesaplandı... Hemen bu rakamlara bakın...



Milyonlarca memur 2024 yılı maaşları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Pek çok kişinin gündeminde yer alan maaşların hangi seviye çıkacağına ilişkin araştırmalar ekim ayında da hız kesmeden sürüyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre milyonlarca memurun merakla beklediği son dakika açıklaması geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Ağustos ayında toplu sözleşme sürecinin sona ermesinden ve 2024 yılının ilk altı ayı için toplu sözleşme zammının yüzde 15 şeklinde belirlenmesinden sonra memur maaş zamlarına ilişkin açıklamalar yapan Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur maaşının yüzde 50'ye yakın oranda artacağını kaydetti. Bu kapsamda, memurlar da yüzde 50'ye yakın zam oranıyla ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Meslek meslek memur maaşları az önce hesaplandı! Öğretmen, hemşire, doktor, başkomiser, avukatlar acil bakın!

MEMUR MAAŞ ZAMMINDA SON DAKİKA

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, milyonlarca kişinin gündeminde yer alan memur maaşına her sene temmuz ve ocak ayında zam veriliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Temmuz ayında enflasyon farkına ek şekilde 8 bin 77 Türk Lirası seyyanen artış memur maaşlarına eklenirken, 2024 yılının ocak zammı için hesaplamalar hız kesmeden sürüyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, memur maaşının yüzde 50 orada artması halinde, 1/4 dereceye sahip uzman öğretmenin maaşı 44 bin 350 Türk Lirası'na, 3/1 dereceli başkomiserin maaşı 48 bin 939 Türk Lirası'na, 1/4 derecedeki uzman doktorun maaşı 55 bin 743 Türk Lirası'na, 5/1 dereceye sahip hemşirenin maaşı 39 bin 660 Türk Lirası'na, 1/4 derecedeki mühendisin maaşı 46 bin 683 Türk Lirası'na 1/4 derecedeki avukatın maaşı da 47 bin 343 Türk Lirası'na çıkabilir.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Eylül, Ekim, Kasım ve aralık ayı enflasyon rakamlarına açıklanması ile beraber memur maaş zammı için daha net bir tablo ortaya çıkacak.

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!


Geri Dön