27 / 04 / 2024

Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Firma: Kabasakal İnşaat

Proje: Mest Villa

Mest Villaları, Aydın ili, Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'nde konumlanıyor.  Kabasakal İnşaat tarafından inşa edilen Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Mest Villaları ne kadar? İşte detaylar...



Kabakasal İnşaat tarafından, Kuşadası Davutlar'da inşa edilen tamamı villa konseptli olan Mest Villaları'nda anahtar teslim fırsatlar devam ediyor.

Rahatlığın ve konforun ön planda olduğu Mest Villaları'nda toplam 10 villa yer alıyor. Bu villalardan 6 tanesinin satışı gerçekleşmiş olup, 4 villanın satışı devam ediyor.

Mest Villaları nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Modern ve özgür alanları ile konforlu bir  yaşam alanı sunan Mest Villaları'nın tamamı 4+1'lerden oluşuyor. Her villa müstakil havuz, otopark ve bahçeden oluşuyor.

Peki Mest Villaları ne kadar? Mest Villaları fiyatları kaç lira? Mest Villaları fiyat listesi 23 Eylül 2023

Mest Villaları nda hemen anahtar teslim fırsatı!

MEST VİLLA FİYATLARI NE KADAR? MEST VİLLA FİYAT LİSTESİ 23 EYLÜL 2023 

Mest Villaları'nın tamamı 4+1'lerden oluşuyor. Mest Villaları'nın fiyatları ise 10 milyon 100 bin liradan başlıyor. Hemen anahtar teslimi ile oturuma hazır olup satışları devam ediyor.

Kabasakal Yapı 50 yılı aşkın süredir, müşteri memnuniyetini kendi çıkarlarının önünde tutarak hizmet veren, Aydın’da sayılı inşaat firmalarından biri olup 10'dan fazla konut ve villa konseptli projelere imza atmıştır.

Kabasakal İnşaat tarafından yapılan projeler şu şekilde; Alya Evleri, Natural Park Evleri, Mavi İz Apartmanı, Meva Park, Ağaçlı Bahçe ve Ihlamur Villaları.

WEB: https://www.kabasakalyapi.com/

TEL: 0 (256) 518 1013

 

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Geri Dön