30 / 04 / 2024

Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli yağış geliyor!

Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli yağış geliyor!

İstanbul'da gece başlayan sağanak yağış ilerleyen saatlerde etkisini arttırdı. Yağışların İstanbul'da bugün öğle saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika "sarı" kodlu uyarıda, Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağış bekleniyor. İşte 5 günlük hava raporu...



Meteoroloji, 5 günlük yeni hava durumu raporunu paylaştı. Bu doğrultuda, bugün Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve bunun yanı sıra, Manisa çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da yağışların öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye’nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz, Tekirdağ, Kırşehir ve Yozgat çevreleriyle beraber Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. Yağışların, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve aynı zamanda, Manisa bölgelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli yağış geliyor!

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa bölgelerinde yer yer kuvvetli olması ve rüzgârın; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiği için meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli yağış geliyor!

İSTANBUL GÜNE KUVVETLİ YAĞIŞLA BAŞLADI

Öte yandan, İstanbul'da sağanak yağış sabahın erken saatlerinden bu yana aralıklarla etkili oluyor. İstanbul'da bugün yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın yaşanacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü , İstanbul'da bugün etkili olan yağmurun yarın ara verdikten sonra hafta sonu tekrar görüleceğini ve yağmurun İstanbul ve batı bölgelerde pazartesi günü de etkili olacağını paylaştı.

Naci Görür’den Antalya depremine ilişkin korkutan açıklama!

Kentsel dönüşüm kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı!

Süte dev zam geldi! Artış zincir marketlere yansımaya başladı! BİM, ŞOK, Migros, A101...


Geri Dön