29 / 04 / 2024

Metrekare.com'dan Türkiye'nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması!

Metrekare.com'dan Türkiye'nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması!

Metrekare.com ' un iPhone, İPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz....



Metrekare.com'un iPhone, İPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz. Metrekare.com'un mobil uygulamalarıyla istediğiniz özelliklere sahip evi kolayca bulabilir ve navigasyon özelliği sayesinde görmek istediğiniz eve elinizle koymuş gibi ulaşabilirsiniz. Üstelik satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulünüzle ilgili mobil olarak rahatça ilan da eksi gibi pek çok özelliği bir arada görebiliyorsunuz. 


Beğendiğiniz evlerin büyük fotoğraflarını ve iç özelliklerini görebileceğiniz gibi, ilanları favorilerinize ekleyerek sonra tekrar bakabiliyorsunuz. Aradığınız evi bulamadınız mı? Öyleyse aradığınız kriterleri kaydederek, Metrekare.com'un Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği uygulamasıyla istediğiniz gibi bir ilan eklendiğinde haberdar olabilirsiniz. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön