30 / 04 / 2024

cepten ev bulan uygulama

cepten ev bulan uygulama

Metrekare.com ' un iPhone, İPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz....

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Ev sahiplerinin öğrenci depozitosu çılgınlığı! 

Üniversite tercihlerin açıklanması ve yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerin ev arayış sorunları başladı. Diledikleri gibi ev bulan öğrenciler ev sahiplerinin depozito talebi ile karşılaşıyor.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Türkiye 3.6 milyon Suriyeli'ye 8 yıldır ev sahipliği yapıyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Türkiye'de bulunan ve sayıları 3 milyon 650 bini bulan Suriyeli sığınmacıya 8 yıldır ev sahipliği yaptıklarını söyledi...

ABD'de yatırım yapan, Türkiye'de ev alan vatandaş oluyor!

ABD, İngiltere ve Kanada gibi ülkeler yabancıya, 1 milyon doları bulan yatırım ve istihdam şartı ile vatandaşlık verirken, Türkiye sadece ev alanlara kapıyı açmaya hazırlanıyor

1985 yılında Araplar, Boğaz'da ev kapışıyormuş!

1985 yılında Araplar, Boğaz'da ev kapışıyormuş. Kelepir ev bulan Araplar, Boğaz'da deniz manzaralı 84 ev almışlar. Satın alınan evlerin bir kısmı sahilde olmak üzere, 84 eve 2 milyar lira ödemişler.

Konut kredisi ödemesi gecikirse ne olur?

Düzenli aylık geliri bulunan ve kredi koşullarına uygun bir ev bulan herkes, konut kredisi kullanarak ev sahibi olabiliyor. Peki, kredi geri ödemelerinde gecikme yaşanması durumunda ne olur? Konut kredisi ödemesi gecikirse ne olur?

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı!

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı. 216 Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayat bulan 216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabı da tamamladı. İkinci etapta yer alan 76 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Çeşme'den ev alan ünlülerin sayısı artıyor!

Çeşme, spor, moda, iş ve medya dünyasında birçok ünlü ismin de ikinci adresi oldu. Ünlülerin, fiyatları 1.5 milyon doları bulan evleri dikkat çekiyor. Çeşme'den ev alanların başında Koç Holding CEO'su Turgay Durak geliyor.

Gaziantep'te ev veya arsa alan altından daha kazançlı çıkıyor!

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. 4 yıl önce 107 liradan alıcı bulan çeyrek altın şimdilerde 158 lira civarında satışa sunuluyor.

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com!

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com. Hayalinizdeki evi arıyor ancak istediğiniz özelliklere sahip evi bir türlü bulamıyorsanız, Metrekare.com’un mobil uygulamaları tam size göre.

Hakan Koçer: Evleri cepten ve tabletten yöneteceğiz!

Küçük ev aletleri üreten Homend’in Genel Müdürü Hakan Koçer, “Cep telefonu ve tablet uygulamalarıyla entegre ürünler üzerinde çalışıyoruz. Yani evleri cepten ve tabletten yöneteceğiz” dedi.

cepten ev bulan uygulama Haberi

cepten ev bulan uygulama

Metrekare.com'un iPhone, İPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz. Metrekare.com'un mobil uygulamalarıyla istediğiniz özelliklere sahip evi kolayca bulabilir ve navigasyon özelliği sayesinde görmek istediğiniz eve elinizle koymuş gibi ulaşabilirsiniz. Üstelik satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulünüzle ilgili mobil olarak rahatça ilan da eksi gibi pek çok özelliği bir arada görebiliyorsunuz. 


Beğendiğiniz evlerin büyük fotoğraflarını ve iç özelliklerini görebileceğiniz gibi, ilanları favorilerinize ekleyerek sonra tekrar bakabiliyorsunuz. Aradığınız evi bulamadınız mı? Öyleyse aradığınız kriterleri kaydederek, Metrekare.com'un Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği uygulamasıyla istediğiniz gibi bir ilan eklendiğinde haberdar olabilirsiniz. 


Hürses...