02 / 05 / 2024

Metro Holding A.şž halka arz ediliyor!

Metro Holding A.şž halka arz ediliyor!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding Anonim şžirketi, halka arzını duyurdu. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding Anonim şžirketi'nin verdiği ilan şu şekilde;



Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding Anonim şžirketi'nin verdiği ilan şu şekilde;

METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG ANONİM şžİRKETİ'NDEN HALKA ARZA İLİşžKİN DUYURUDUR

Ortaklığımızın çıkarılmış sermayesinin 150.000,000 TL'den 300,000,000 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 26,524.452,31 TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin duyurudur.

Söz konusu paylar, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 4'üncü maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu (KuruO'nca 10/01/2011 tarih ve 2/1154 sayı ile kayda alınmıştır. Ancak kayda alınma ortaklığımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez.

Ortaklığımız ve halka arz edilecek paylar ile ilgili ayrıntılı bilgileri içeren izahname 10/01/2011 tarihinde İSTANBUL Ticaret Siciline tescil edilmiş olup, ortaklığımızın www.metrogrubu.com.tr adresli internet sitesi iie Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda (kap.gov.tr) yayımlanmıştır. Ayrıca başvuru yerlerinde incelemeye açık tutulmaktadır. Yatırım kararının izahnamenin incelenmesinden sonra verilmesi gerekmektedir.

1. Borsa Görüşü:

2. Payların Halka Arzına İlişkin Bilgi:

a) Halka arz süresi:

Halka arz edilecek olan 26,524.452.31 TL'lik paylar 01/02/2011 iie 05/02/2011 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru yerlerinde 5 gün süreyle satışa sunulacaktır. Bir payın nominal değeri 1,00 TL olup, nominal değerin altında olmamak üzere Borsada oluşacak fiyattan halka arz edilecektir,

b) Başvuru Sekli:

Bu sermaye artırımında pay almak suretiyle ortak olmak isteyen tasarruf sahiplerinin satış süresi içinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem yapmaya yetkili Metro Yatırım Menkul Değerler A.şž. Genel Müdüriüğü'ne Merkez adresi Büyükdere Cad. No:171 Metrocity,, A \Biok, Kat:7 1. Levent/istanbul başvurmaları gerekmektedir. Pay bedelleri Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.şž.'nin iş Bankası Altunizade şžubesi 1390 / 46525 Hesap No'lu özel banka hesaplarına yatırılacaktır.

c) Başvuru Yerleri;

Metro Yatırım Menkul Değerler A.şž. Genel Müdürlüğü

Merkez adresi Büyükdere Cad. No:171 Metrocity, A\Blok, Kat:7       1. Levent/istanbul
Tel: 212 344 09 00

şžirket Merkezi: Büyükdere Cad. No:171 Metrocity, A\Blok, Kat:17   1. Levent/istanbul
Tel: 212 344 319 28 31

d) Payların Teslim şžekli:

Yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların halka arzında pay alan ortaklarımızın sözkonusu paylan Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde MKK nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenmeye başlanacaktır.

ihraç edilen paylar yeni pay alma hakkına ilişkin sirkülerin yayımlandığı hesap dönemi itibariyle temettüye hak kazanmakta olup, kar elde edilmesi halinde ilk kez 2011 yılının karından temettü verilecektir. Ancak payların satış süresi içinde yeni pay alma hakkının kullanımına ilişkin duyurunun yayımlandığı hesap dönemi sona ererse, hesap döneminin son gününü takip eden tarihten sonra satılan paylar 2011 yılının karından temettü alabilecektir. S.Sirkülerin Sorumluluğunu Yüklenen Kişiler
Kanuni yetki ve sorumluluklarımız dahilinde ve görevimiz çerçevesinde bu sirküler ve eklerinde yer alan sorumlu olduğumuz kısımlarda yer alan bilgilerin ve verilerin gerçeğe uygun olduğunu ve sirkülerin bu bilgilerin anlamını değiştirecek nitelikte bir eksiklik bulunmaması için her türlü makul özenin gösterilmiş olduğunu beyan ederiz.

METRO TİCARİ VE MALI
YATİRİMLAR HOLDİNG A.şž.
Ömer BİLGİSEVEN
Yönetim Kurulu Başkan Yrd.
Sevgi MERT
Yönetim Kurulu Üyesi

METRO YATİRİM MENKUL
DEĞERLER A.şž.
Güray GÜNAY
Genel Müdür
Mustafa KOç
Mali işler ve Operasyon Müdürü


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön