01 / 05 / 2024

Metropoint Rezidans projesi!

Metropoint Rezidans projesi!

Firma: İnsa İnşaat

Proje: Metropoint Rezidans

Satışların devam ettiği Metropoint Rezidans projesi İnsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Metropoint Rezidans Evlerinde yer alan daireler minimum 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



2 blok halinde yükselen  Metropoint Rezidans  projesi toplamda 5 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.  İnsa İnşaat  imzası ile inşa edilen Metropoint Rezidans Evlerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri mevcut durumda. 


84 adet daireden oluşan Metropoint Rezidans projesi lokasyon olarak İstanbul'un Bağcılar ilçesinde konumlandırılıyor. 2 bin 500 metrekare yeşil alanın yer alacağı Metropoint Rezidans Evlerinde ayrıca 18 adet dükkanda bulunacak. 


Satışların devam ettiği Bağcılar Metropoint Rezidans projesinde yer alan 2 oda 1 salon daireler 105 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare alana sahip. Metropoint Rezidans satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 280 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Metropoint Rezidans projesi 'nin içerisinde bulunan dükkanların alanları ise 75 metrekare ile 245 metrekare arasında değişen 15 ay sonra daire teslimlerinin yapılması planlanan Metropoint Rezidans Konutları İstoç'a ve Mahmutbey Metro durağına yakın mesafede yükseliyor.


Metropoint Rezidans projesi 'nin sosyal imkanları arasında, fitness salonu, bloklarda olan çift asansör, 24 saat güvenlik, peyzajlı yaşam alanı, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve süs havuzu gibi sosyal donatılarda yer alacak. 


Metropoint Rezidans fiyat listesi:

2 oda 1 salonlar 280 bin TL ile 300 bin TL arasında,

3 oda 1 salonlar 380 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Metropoint Rezidans nerede?

Bağcılar Metropoint Rezidans adres: Atatürk Caddesi No: 12/A 34540 Güneşli - Bağcılar/İSTANBUL 


Metropoint Rezidans iletişim:

Telefon: 0212 630 55 55

Web Adresi: www.insainsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön