29 / 04 / 2024

Metropol İstanbul ulaşım!

Metropol İstanbul ulaşım!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Metropol İstanbul ulaşım bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Stüdyo dairelerden, loft dairelere kadar geniş konut alternatiflerine yer verilen proje Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirildi...



Metropol İstanbul ulaşım olarak Anadolu Yakası Ataşehir'de  Varyap ve Gap İnşaat  tarafından konumlandırılıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


400 metre uzunluğunda alışveriş caddesine yer verilen  Metropol İstanbul  Ataşehir Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor.


A Blok fiyatları stüdyo dairelerde 362 bin TL'den başlangıç gösteren Metropol İstanbul fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler için 444 82 92 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile irtibat kurabilirsiniz.


Metropol İstanbul Ataşehir Projesi'nde B blokta yer alan dairelerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor, C blokta yer alan dairelerin fiyatları ise 394 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


 Metropol İstanbul ulaşım!


750 bin metrekare inşaat alanı ve 100 bin metrekare arsa alanına sahip Metropol İstanbul, 1.500'ün üzerinde bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin ortak alanları arasında; çocuk parkları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, yaşam ve çalışma alanları,açık ve kapalı yüzme havuzları, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar ile koşu parkuru gibi alanlar bulunuyor.


Metropol İstanbul ulaşım


 Metropol İstanbul ulaşım!


Metropol İstanbul ulaşım


Adres: Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısı Ataşehir-İSTANBUL


Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön