30 / 04 / 2024

Metrowin Tower'ın lansmanı yapıldı: metrekaresi 3 bin 600 TL!

Metrowin Tower'ın lansmanı yapıldı: metrekaresi 3 bin 600 TL!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından Pendik’te inşasına başlanılan Metrowin Tower projesi satışa sunuldu. Projenin satışları 3 bin 600 liradan başlayan metrekare birim fiyatlarıyla devam ediyor...



İstanbul'un yeni çekim merkezi Pendik’te yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile Merkezi İş Alanı (MİA) sınırları içinde yer alan  Metrowin Tower  klasik ofis anlayışına meydan okuyor. Modüler sistem mantığı ile ihtiyaca göre farklı metrekarelerde tasarlanabilen ofisler ve mağazalarla klasik kalıpların dışına çıkılıyor. 

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Derbazlar  ve mimar Ali Can Atagür’ün katılımı ile tanıtılan Metrowin Tower Projesi 15 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 


Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Four Seasons’da düzenlenen basın toplantısında, dilendiğinde birleştirilip daha büyük hacimlere olanak sağlayan projede, her detayın ofis kullanıcıları düşünülerek tasarlandığını belirtti. 8 adet toplantı odası ile kullanıcılarına konforlu bir iş yaşamı sunmayı amaçladıklarını söyleyen Derbazlar, Metrowin Tower’da, Fitness merkezi ile de çalışanlarına sağlıklı ve keyifli bir ayrıcalık sunacaklarını kaydetti. Derbazlar sözlerine şöyle devam etti;  “Metrowin Tower, daha lobide sunulan hizmetler ile müşterilerine konfor ve ayrıcalıklar sunmaktadır.  Arsa alanının tümünü kapsayacak biçimde tasarlanmış otopark katları ile  kapalı alanlarda 100 araç kapasiteli otopark mevcuttur. Otoparklarımızda sıkıntı yaratmamak için yedekli otomatik asansör sistemi kullanılacaktır. Bunlara ek olarak projemizde cephe sistemi ile ısı ve güneş kontrolü sağlanarak konforlu bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyoruz. “


Ortak sekreterya ile maliyetler düşecek


Metrowin projesinde büyüklükleri 65 ile 125 m2 arasında değişen ofisler bulunacak.  Metropolist  Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Metrowin Tower’ın 18 kattan oluşacağını söyledi. Metrowin Tower’da 7/24 çalışan sekreterya hizmetleri, tek merkezden yönetilen resepsiyon hizmeti, vale parking , mescit, güvenlik hizmetlerinin de ortak olarak sunulacağının altını çizen Derbazlar, projenin 12000 metrekarelik alanda inşa edildiğini ve içinde 8000 metrekare ofis alanı, 2000 metrekare mağaza alanı bulunacağını sözlerine ekledi.


Ömer Derbazlar’ın ardından söz alan Mimar Ali Can Atagür ise yaptığı konuşmada; Gelişen teknoloji ve iş yaşamı ile ofis anlayışının ve mekândan beklentilerin değiştiğini vurgulayarak, “iş yaşamının bu hızlı dönüşümüne mimari olarak ekleyeceğimiz esnek olabilme kavramını tasarımın ana öğesi yapmak olmuştur. Farklı kullanıcıların farklı isteklerine karşılık verebilecek bir iç düzenleme ve alt yapıyı kullanıcıların hizmetine sunduk” dedi.

E-5 yolu üstünde yer alan proje, sahil yoluna 2 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 km, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 km mesafede yer alıyor. Metrowin Tower, metro istasyonuna ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Dördüncü katından itibaren adalar manzarasını görecek olan Metrowin Tower, 50 milyon TL maliyet bedeli ile yükseliyor. Projenin tamamlandıktan sonra 100 milyon TL ciro gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Metrowin Tower 'da ortalama metrekare birim fiyatı KDV dâhil 3.600 TL ‘den başlıyor.

Metrowin Tower projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız



Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: http://www.metropolist.com.tr/


projeye sor



Geri Dön