30 / 04 / 2024

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı! Yeni proje yolda!

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı! Yeni proje yolda!

Bu yıl 55'inci yılını kutlayan Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. Metsan İnşaat, Anadolu yakasında hayata geçireceği yeni projelere odaklandı...



Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind imzalı Nexus projesinin yüzde 42'sini satan Metsan İnşaat, Anadolu yakasında hayata geçireceği yeni projelere odaklandı.



Bu yıl 55'inci yılını kutlayan Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. 560 milyon lira yatırım değerine sahip projenin mimarı ikiz kuleler olarak bilinen New York'taki Dünya Ticaret Merkezi (WTC Ground Zero) bölgesinin yeniden projelendirilmesinin baş mimarı Daniel Libeskind. Dünyanın en büyük 50 mimarı arasında gösterilen ve yaşayan en iyi 3 mimardan biri olarak anılan Libeskind'in imzası projenin uluslararası arenada duyulmasını sağladı. Metsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, Anadolu yakasında Kartal ve Kadıköy'de yeni yatırımlara odaklandıklarını belirterek, Metsan Mimarlık olarak Libeskind ile yeni projeler hayata geçireceklerini ve bu kapsamda çeşitli yarışmalara teklif verdiklerini söyledi. 


YÜZDE 60 PRİM YAPACAK 

Cemalettin Satoğlu, "Proje tamamlandığında ve direkt bağlantılı metro hattının faaliyete geçtiğinde 3 bin 750 olan metrekare fiyatımız 6 bin liraya yükselecek" diye konuştu. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön