29 / 04 / 2024

Metsan Xidoor’u Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor!

Metsan Xidoor’u Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor!

1961 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Metsan, Avrupa’nın fonksiyon ve tasarımı aynı anda sunan lider kapı üreticisi Xidoor’u Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor...



Hollandalı kapı markası Xidoor’un, fonksiyonelliği kadar tasarımı ile de fark yaratan,  farklı ihtiyaç ve beğenilere hitap eden, “karakteri olan”  kapıları Metsan güvencesi ile Türkiye’ye geliyor.   

Xidoor’un beyaz ve beyaz tonlarındaki kapılarında, uygulanan özel teknoloji sayesinde ışık yansıması standart kapılara göre farklılık gösterirken, Xidoor’un dünyada sadece Svedex markasında bulunan, renklerin solması ve çiziklere karşı Superlak® lamine kaplama teknolojisi kullanılarak üretilen kapı modellerinde de on yıl dayanıklılık garantisi veriliyor.  

Villa gibi lüks konut projelerinde tercih edilen Xidoor’un KTM Bodor markası altında dünyaca ünlü iç mimarlar Piet Boon ve Eric Koster tarafından farklı büyüklük ve modellerde kapılar tasarlanıyor. 


Xidoor’un, Berkvens markası ise, otel, alışveriş merkezi, hastane ve kamu binaları projelerinde sıklıkla aranılan standartlara uygunluk, kurşun geçirmezlik, ses geçirmezlik, yangına dayanıklılık ve X-ray geçirmezlik gibi özellikleri nedeni ile tercih ediliyor. 



Geri Dön