02 / 05 / 2024

Daikin, yeni ürünü Integrity Plus'u tüketicilerin beğenisine sundu!

Daikin, yeni ürünü Integrity Plus'u tüketicilerin beğenisine sundu!

Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. Şirket, Airfel'in kombi markası Integrity' nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu...




Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. 2015 yılında Avrupa ısıtma sektöründeki ilk üç firma arasında yer almayı hedefleyen şirket, Airfel'in kombi markası Integrity'nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu.


Daikin açıklamasına göre, Airfel markasının şirket bünyesine katılmasından sonra Integrity'nin yeni modeli Integrity Plus, Daikin Türkiye'nin Hendek'teki fabrikasında üretiliyor.


Haftalık programlama özelliğine sahip olan cihaz, böylece kullanıcısının istediği gün ve saatte çalışıyor. İhtiyaç duyulmayan dönemlerde cihazın çalıştırılmamasını sağlayan bu özellik sayesinde gereksiz doğalgaz tüketiminin önüne geçilerek, yakıttan tasarruf sağlanıyor. 


Dokunmatik kontrol paneli uygulaması ile kombinin tüm fonksiyonlarına kolaylıkla ulaşılması imkanı da veren cihaz, yüksek kontrastlı LCD ekran aydınlatmasına sahip. 


Özel debimetre teknolojisi ile konvansiyonel 24 kW kapasiteli cihazlarda alınabilecek en yüksek sıcak su kapasitesini, 15 lt/dk lık sabit kullanım sıcak suyu ile sunuyor. 


Opentherm oda termostatı bağlantı imkanı ile ortam sıcaklık konforu istenilen düzeyde sağlanıp, sıcaklık değişiklikleri alev modülasyonu ile kombiye yansıtılarak ufak sıcaklık değişimlerinde kombinin dur-kalk yapması önlenerek, doğalgaz tüketiminde yüksek oranda tasarruf sağlanabiliyor.


AA


Geri Dön