29 / 04 / 2024

Tureks Stone yeni ürünü Diana Royal’i tüketicilerin beğenisine sunuyor!

Tureks Stone yeni ürünü Diana Royal’i tüketicilerin beğenisine sunuyor!

Dünyaca ünlü taşlarla modern ve şık mekanlar yaratan Tureks Stone, Diana Royal serisi ile kış bahçelerine yeni bir anlam katıyor. Soğuk havada içinizi ısıtacak kış bahçelerine özel Diana Royal serisi, parlaklığı ve koleksiyon seçenekleri...



Soğuk kış günlerinin keyfini modern ve sıcak kış bahçelerinde çıkarmak isteyenler için Tureks Stone yeni ürünü Diana Royal’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. 


Dünyaca ünlü taşlarla modern ve şık mekanlar yaratan Tureks Stone, Diana Royal serisi ile kış bahçelerine yeni bir anlam katıyor. Soğuk havada içinizi ısıtacak kış bahçelerine özel Diana Royal serisi, parlaklığı ve koleksiyon seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Doğaya uyumu ile göz dolduran estetik doğal bir taş olan Diana Royal, modern görünümünün yanı sıra kullanılan mekanlarda yerden ısıtma sisteminde uygun en iyi malzeme olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. 


Kış bahçelerine özgün ve geleneksel tasarımlar yapmanıza olanak sunan seri, parlaklığını uzun süre korumakla birlikte, kolay temizlenme özelliğiyle de güvenli, uzun ömürlü ve kalıcı çözümler sunuyor. Her zevke hitap eden karolar, 20x20, 20x40,6, 40,6x40,6, 40,6x61,61x61 seri üretim ve istenen tüm özel boyutlarda yer ve duvara rahatlıkla uygulanabiliyor.



Geri Dön