29 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı Sitesi konut satış fiyatları!

Meydan Ardıçlı Sitesi konut satış fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı Sitesi konut satış fiyatları doğrultusunda projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor...



Teslim tarihi 2019 yılının son çeyreği olarak belirlenen  Meydan Ardıçlı  projesinde daire dükkanlara yer veriliyor. 230 bin kapalı alana sahip Meydan Ardıçlı Evleri İstanbul Esenyurt'ta 27 blok olarak yükseliyor. 


67 bin metrekare arsa alanı bulunan Meydan Ardıçlı Konutları toplam 1.683 daire ve 121 adet ticari alan olarak planlandı. Meydan Ardıçlı'da dükkanların büyüklükleri 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 


Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı Sitesi 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor.


545 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Meydan Ardıçlı Esenyurt projesinde, ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi hizmetler de olacak. 


Meydan Ardıçlı Esenyurt ödeme koşulları!


Sınırlı sayıda daireler için indirim avantajı sunulan Meydan Ardıçlı'da 60 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı bulunuyor. Peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim sağlanan projede kampanya 15 Ekim’e kadar sürecek. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. 


Meydan Ardıçlı Sitesi konut satış fiyatları!


Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. 


Tel : 0850 460 90 70  

Web: http://meydanardicli.com.tr 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön