27 / 04 / 2024

MHM Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MHM Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MHM Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Fatih, Alış Kuşçu Mahallesi, Eres Han'da kuruldu.



MHM Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


MHM Gayrimenkul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: -Her türlü gayrimenkul arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve komisyonculuğunu yapmak. kiralanmasına aracılık etmek.  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü hazır giyim eşyaları konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım satımı ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak.  Türk Ticaret Kanunu ve diğer mevzuata aykırı olmamak üzere diğer her türlü ticari iş ve hizmetler. Faaliyet konusu amaçlara ulaşmak için; mevzuatın tüzel kişilere tanıdığı her türlü hakları kullanabilir, karşılıklı edim, borçlanma, taahhüt vb. her türlü sözleşmeleri imzalayabilir. Taşınır ve taşınmaz her türlü mal edinebilir. Gerekli izinleri almak kaydı ile uluslararası faaliyetlerde bulunabilir, yurt dışında şube açabilir. 



Geri Dön