07 / 05 / 2024

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.



Peki Mia Port Comfort'ta satışa çıkarılan son cadde dükkanlarının fiyatları ne kadar? Projede yer alan dükkanlar ne zaman teslim edilecek? 

Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit imkanı sunulan Mia Port Comfort'taki cadde dükkanlarının metrekare birim fiyatları 35 bin TL'den başlıyor, projede yüzde 18 KDV uygulanıyor.

Mia Port Comfort'taki cadde dükkanları için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Projede yer alan cadde dükkanlarının alanları 350 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişiyor. 

Mia Port Comfort ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

İstanbul Havalimanı’na yalnızca 5 dakikalık mesafede yer alan Mia Port Comfort, Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında yer alıyor.

Teslimleri 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Miaport Comfort, Belediye ve Kaymakamlık binalarına 2 dakika, Arnavutköy Kültür Merkezi ve Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor.

Mia Port Comfort projesinin sosyal alanları arasında hamam, fitness salonu, kapalı havuz, sauna, voleybol sahası, basketbol sahası yer alıyor. 

Satış sürecinin devam ettiği MiaPort Comfort’un, İstanbul Havalimanına, Kanal İstanbul’un geçiş noktasına, belediye, kaymakamlık binaları, hastane ve kültür merkezine yakınlığı da dikkat çekiyor.

Verilen detaylara göre, MiaPort Comfort projesinin 3 bin metrekarelik alana kurulan sosyal aktivite alanlarında yer alan spor salonu, dört mevsim sauna, hamam, kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları bulunuyor.

Web: http://miaportcomfort.com/

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!


Geri Dön