30 / 04 / 2024

Mi'Costa Boyalık Residences'e yelkenli gövdesi ilham oldu!

Mi'Costa Boyalık Residences'e yelkenli gövdesi ilham oldu!

SUV Yapı, çeşme Boyalık Koyu'nda denize sıfır, 24 rezidans dairesi ve 6 villadan oluşan Mi'Costa Boyalık Residences projesinin yapımına Aralık 2010 tarihinde başladı.  Proje, bir yelkenli güvertesinden esinlenilerek tasarlandı



 

Haziran 2012 tarihinde sakinlerine teslim edilecek 'Mi'Costa Boyalık Residences', URASXDİLEKCİ mimarlık ofisi tarafından bir yelkenli güvertesinden esinlenilerek ve doğanın renklerini en iyi yansıtan beyaz esas alınarak tasarlandı.

5 kat % 99 imar izni olmasına rağmen, doğal yapıyı bozmayan 3 kata yayılan, %60 imar ile ‘nefes alan, hayat veren bir proje' olarak planlanan Mi'Costa'da tüm rezidanslar tefrişatlı olarak satışa sunuluyor.


Mi'Costa Boyalık Residences'ta sadece kendi sakinlerine ve onların misafirlerine hizmet verecek restoran ve barlar, SPA merkezi, spor salonu, açık ve kapalı havuzlar, termal jakuzi ve resepsiyon hizmetleri bulunuyor. Her rezidans dairesinin önünde geniş teraslar, her villanın önünde yeşil bahçeler mevcut.

Projede ayrıca enerji tasarrufu yapan, deniz suyunun kullanım suyuna dönüştürüldüğü osmos teknolojisi gibi çevreye duyarlı teknik donanımlar dikkat çekiyor. Rezidans sakinlerine ait 2'şer araçlık kapalı otopark ve 24 saat gözetim yapan güvenlik sistemi de Mi'Costa'nın sunduğu imkanlar dahilinde bulunuyor.

 


Geri Dön